top of page
  • Foto van schrijverCastanje Vermogensbeheer

Verzending kwartaalrapportages

Bijgewerkt op: 16 aug. 2023


Tot nu toe ontvangen onze klanten hun rapportage via een e-mail met een versleutelde bijlage. Dat verandert vanaf oktober 2023. Vanaf dan stellen wij de rapportages beschikbaar via de beveiligde omgeving in ons webportaal.


Ons webportaal biedt de volgende voordelen:

  • Verbeterde veiligheid van gevoelige informatie: ons webportaal maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals tweestapsverificatie, om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de rapportages.

  • Alle rapportages op één plek: de rapportages worden centraal opgeslagen in het webportaal, waardoor ze gemakkelijk zijn te beheren, doorzoeken en raadplegen, op ieder gewenst moment.

  • Uitgebreide communicatie: in het webportaal staan niet alleen de rapportages, maar ook andere informatie, zoals jaaroverzichten van de bank, contracten, brieven en dergelijke.

Onze klanten hebben nu al toegang tot hun eigen omgeving in ons webportaal via https://sequoia.vermogensrapportages.nl/. Bent u klant van Castanje en maakt u hiervan nog geen gebruik, bent u uw inloggegevens vergeten of wilt u hulp van ons bij het inloggen? Neem dan gerust contact met ons op.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page