top of page
kastanje-6485.tif

Vermogensbeheer

 

Vermogensbeheer

Heeft u vermogen dat u wilt laten beleggen zonder er naar om te hoeven kijken? Dan bent u van harte welkom bij Castanje Vermogensbeheer.  

Beleggen zonder risico 

Beleggen brengt altijd risico met zich mee. En beleggen is complex. Waar wilt u in beleggen? Hoeveel risico wilt u lopen? Wat zijn de kosten? Castanje neemt u deze zorgen uit handen. Ook wij kunnen niet beleggen zonder risico maar het wel beperken tot een voor u acceptabel minimum. 

  

Zo werken wij 

Onze vermogensbeheerders zijn zeer ervaren. Zij stellen een portefeuille voor u samen op basis van uw wensen. Wij streven naar het laten renderen van uw vermogen. Daarbij houden wij onder andere rekening met de hoeveelheid risico die u wilt nemen. Ook uw doelstelling verliezen wij niet uit het oog. 

  

Op de hoogte 

Wij informeren u dagelijks over uw portefeuille via onze eigen beveiligde web omgeving. Ook sturen wij u regelmatig overzichten via e-mail. En natuurlijk houden we u op de hoogte tijdens onze persoonlijke gesprekken. In elk geval eens per jaar analyseren we het risico om te bepalen of uw risicoprofiel en portefeuille nog passend zijn.  

  

En meer 

Onze vermogensbeheerders zijn ook uw sparringpartner op het gebied van financiële planning. Zij denken met u mee over bijvoorbeeld schenken aan uw kinderen, overname van een bedrijf, geld apart zetten voor later en vele andere zaken.  

bottom of page