top of page
Handdruk

Werkwijze

Mensen handen schudden

Kennismaken

De eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis of bij ons op kantoor of via videobellen. Het is verstandig om een goed Financieel Plan te maken om inzicht te hebben in uw totale financiële situatie en om te bepalen wat het vrij belegbare vermogen is. Daarvoor hebben wij gecertificeerde Financiële Planners in dienst. 

Risicoprofiel en vermogensplan 

De tweede stap is het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel. Dat doen we samen met u. Het geeft de verhouding weer tussen het rendement en risico dat het beste bij u past. In een persoonlijk vermogensplan ziet u hoe we uw vermogen over verschillende beleggingscategorieën zullen verdelen. We stellen een beleggingsmix voor u samen die het beste bij u past. In de scenario analyse ziet u de toekomstige verwachte ontwikkeling van uw vermogen

Twee collega's overleggen
Handen schudden op kantoor

Overeenkomst 

Na het ondertekenen van een overeenkomst starten wij met uw vermogensbeheer. Wilt u overstappen van elders naar Castanje? Wij regelen alles voor u.  

Regelmatig contact 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom willen we u graag minstens eens per jaar persoonlijk spreken. Dan bekijken we of de uitgangspunten van het beheer van uw vermogen nog voldoen. Uiteraard houden we u tussendoor ook op de hoogte van de ontwikkeling van uw vermogen. Dagelijks via onze eigen beveiligde online web omgeving maar ook regelmatig per e-mail. En natuurlijk kunt uw altijd rechtstreeks contact opnemen met uw eigen vermogensbeheerder. 

Het bereiken van een deal
bottom of page